Csíkszereda – Miercurea Ciuc – Szeklerburg

Admirația și iubirea față de Transilvania se poate manifesta și prin realizarea unor imagini despre localități, orașe, clădiri. Sigur nu ai timp de toate valorile arhitecturale, dar dacă vezi o lumină plăcută pe careva dintre ele, a face câteva cadre care să merite păstrate… e o idee bună. O atingere, o clipă, în trecere.

 

Clădirea liceului Márton Áron este destul de splendidă pentru a merita o oprire (17 martie 2013). În interior are o sală festivă minunată, aici am primit la 27 iunie 2013 o diplomă Pro Universitas Siculorum, de la Sapientia – Universitatea Maghiară de Științe din Transilvania.

dsc_7496dsc_7517dsc_7486dsc_7501dsc_7520dsc_7536

Îmi pot imagina ca la alte vizite prin zonă să nu trec indiferent ci să îmi propun din start să realizez câteva noi fotografii… pe care să se vadă un fel de iubire.

 

© dr. Peter Lengyel

 

Acest articol a fost publicat în Splendori in Iubita Noastra Transilvania, Tinutul Secuiesc. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Csíkszereda – Miercurea Ciuc – Szeklerburg

  1. Pitul George via FB zice:

    O lectie pe care ar putea-o pune in practica toti . In toata tara si nu numai sunt lucruri cu care oamenii locului se pot mandri ! Sa vedem frumosul din jurul nostru si vom fi mai fericiti ! Multumim Miercurea Ciuc !

    Apreciază

Lasă un comentariu