Azi am primit prima doză de vaccin Pfizer

Azi am primit prima doză de vaccin Pfizer. Fără intervenții, fără amânări prea lungi și lipsite de sens, cât de cât decent și natural. Acest vaccin crează o protecție aproape perfectă, cât te poți aștepta de la un vaccin… și încă ceva mai mult. Bine, perfecțiune nu există, dar cât poate exista apropiere de perfecțiune, cam acolo sunt vaccinurile astea. Dacă te gândești la timpul aflat la dispoziție, știința a adus salvarea care era atât de necesară. După multe dezastre, izolare, depresii, oameni care au murit mulți, falimente șamd… totuși există soluție concretă, disponibilă și la marginea lumii civilizate, fără nici un efort special.

Vaccinul reduce spre zero riscul de a dezvolta boala și de a muri din cauza virusului. Să ai la dispoziție asemenea variantă dar să te gândești că vei ajunge microcipat… asta arată tragedia lumii moderne, în care mari mase de oameni sunt de facto imbecili. Interesant și deloc surprinzător este că reticența față de vaccin, tâmpenii cu microcipare și alte cretinisme sunt direct corelate cu gradul de religiozitate. Cu cât mai religios, cu atât mai anti-știință, cu atât mai rupt de realitatea biologică concretă și mai ușor de manipulat de orice diavol cu barbă.

© dr. Peter Lengyel 

Acest articol a fost publicat în Bacteriene si Virale, Religie si Societate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu