Genocidul canadian

Săptămânile trecute au fost găsite sute de morminte ale copiilor băștinași/ amerindieni uciși de sistemul criminal guvernamental canadian – în combinație genocidară cu biserica catolică. Asta este realitatea. Copiii inuiților/ eschimoșilor/ amerindienilor au fost forțat preluați de către structuri guvernamentale canadiene și au fost predați unor stabilimente religioase catolice. Aici ei au fost chinuiți în fel și chip, înfometați, băieței violați și fetițe violate de nenumărate ori de către preoții catolici, copii abuzați fizic și psihic, inclusiv experimentând pe ei efectul unor medicamente. Îți dai seama că după chinurile astea foarte muți au murit, iar cei care au supraviețuit fizic… nu prea au rămas oameni viabili.

La una dintre școlile de acest gen au fost descoperite acum peste 750 de morminte nemarcate; numărul școlilor de acest tip în Canada este mai mare de 130 așa că îți poți face o impresie despre ce poate să fie prin preajma lor.

Am văzut un interviu în care o femeie povestea că a ajuns la o astfel de școală, când era copil mic, dusă de părinți; aveau de ales între a o preda sistemului sau a merge la pușcărie careva dintre ei, adică, sistemul a fost creat de Guvernul Canadian, mână în mână cu structurile genocidare ale Bisericii Catolice. Zi de zi ies la iveală declarațiile supraviețuitorilor despre cele mai incredibile și mai criminale practici derulate multe zeci de ani în aceste școli catolice. Impactul nimicitor asupra viabilității populațiilor tribale băștinașe este evident.

Primul-ministru canadian a cerut papei să vină în Canada și să ceară iertare în numele bisericii catolice. Cine poate să îi ierte pe acești criminali în serie, pentru un genocid în toată regula? Oricum, băștinașii au incendiat câteva biserici catolice, în semn al iubirii lor față de șlahtele ucigașe.

Mă întreba un prieten, unde a fost în tot acest timp societatea civilă? Bine. Care societate civilă? Cea pusă să latre în direcții prestabilite, cu intensitate reglabilă, focalizată pe subiecte pentru care există finanțare, fără a vedea marile probleme aflate în desfășurare?

Toate astea în Canada, presupus model de civilizație, bunăstare și umanism. Din păcate, Canada poate să dea mâna cu Ruanda, Cambodgia, Germania Hitleristă, Turcia cu genocidul armenilor și altele asemenea.

Dacă acest mecanism genocidar a putut să funcționeze bine merci până în urmă cu puțină vreme – sub tutela guvernului canadian și a bisericii catolice… îți dai seama cum a fost mai demult. Peste tot unde omul alb a găsit populații umane vulnerabile, de la Australia la Americi și la Africa, a băgat un management în ei de a rezultat distrugere culturală și genocid, eradicarea lor în masă; cu excepția Africii, băștinașii au rămas doar sub formă de urme marginale.

© dr. Peter Lengyel

PS. La singura mea vizită prin Canada mi-am făcut o impresie foarte bună despre țara asta; mai ales zonele naturale, biodiversitatea Munților Stâncoși, urșii, elanii, somonii șamd. Dacă ar trebui să aleg, probabil asta ar putea să fie țara în care aș emigra definitiv, dacă aici prin Transilvania nu o să se mai poată exista (sper să nu fie cazul). Și era plăcut comportamentul oamenilor din elitele intelectuale. Doar că se simțea și un fel de zâmbet fals, autoimpus, afișat permanent ca bază a comportamentului; și o combinație cu political correctness, în care orice glumă, orice aluzie amuzantă, orice joc de cuvinte care nu era în zona standard era privită cu crispare. Cu asta nu se glumește, cu aia nu, de fapt aproape cu nimic – ci doar se zâmbește tamp și suav, ca un tânăr începător în baia de aburi. Dacă erau atitudini sincere, nu era nici o problemă – dar se simte că toate chestiile astea sunt niște comportamente ipocrite de înaltă clasă. Când nu se vorbește, nu se glumește pe subiecte sensibile, dar programele guvernamentale combinate cu satanele catolice implementează genocid împotriva populațiilor băștinașe. Nu în trecutul îndepărtat, ci acum, până spre zilele noastre. Managerizat de oameni care probabil și azi sunt în funcție. Rușinos și jalnic că doar de asta a fost în stare țara ideală.       

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Genocidul canadian

 1. Miklos Robert via FB zice:

  Poate sa dea mana cu toate tarile din lume. Inclusiv cu Romania si Ungaria, pline de multi crestini. De rusi si chinezi nu zic, ca aia omoara nonstop pe banda rulanta si azi.

  Apreciază

 2. Amelia Rotar via FB zice:

  Și ce este și mai grav este faptul că genocidul populațiilor băștinașe continuă și în ziua de azi în Canada. Și în ziua de azi, serviciile sociale canadiene continuă să răpească copiii populațiilor băștinașe, pentru a-i „proteja”…. Urma acestor copii este pierdută rapid după preluarea lor de către serviciile sociale …

  Apreciază

 3. Andreia Nicoleta Dobrițoiu via FB zice:

  Ieri ascultam o emisiune pe France Inter despre câteva zeci de copii etiopieni „adoptați” de familii de francezi catolici prin anii ’90 printr-o asociație care cică funcționa legal. Ulterior copiii, acum ajunși adulți, reușesc în sfârșit să dea de familiile lor de origine. Deși francezilor care i-au adoptat li s-a spus că cei mici erau orfani, rareori era adevărat. Copiii erau luați din sânul familiilor, iar părinții nu știau nimic despre ei, unde se duc, când și dacă se întorc, doar că sunt în grija statului….

  Apreciază

 4. Zavalic Vasile-Nicolae via FB zice:

  Toate religiile lumii dea-lungul istoriei au avut atrocitățile lor, pentru că fiind creațiile umane ca și politica aveau interese proprii în numele credinței și a orânduirii sociale cele două entități structurale, mână-n mână au modelat lumea în care trăim, „scopul scuză mijloacele”, dar lasă răni adânci și inimaginabile în evoluția umană

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s