Statul Român Criminal – covid și discriminarea religioasă

Prin decizia de azi, Statul Român criminal a reușit să fută o palmă serioasă la căcat. Pe de o parte, a reușit să îi revolte pe toți cei care nu sunt imbecili habotnici ortodocși. Pe de altă parte, a crescut șansele ca cei creștini naivi, prostimea aceea grămadă… să fie expusă la contaminarea asta ucigașă. Statul Român a reușit să își bage două falusuri în fund, cu o singură lovitură.

 

Încercăm să ieșim cumva la liman din dezastrul acesta medical, umanitar, social, politic, economic… adică din dezastrul acesta total. Încercăm să găsim soluții pentru a ajunge cumva la mal… cât de cât păstrând în noi viața. Acum, în mijloc de pandemie, vine BOR și se cacă în mijlocul încercării de a exista. Iar la violarea asta a viitorului, Statul Român îi ține lumânarea.

 

Nu este dreptate! Putregaiul numit Stat Român a făcut încă o masivă discriminare religioasă față de non-ortodocși. Catolici, greco-catolici, luterani, reformați, musulmani șamd… cum de ei să nu fie contaminați cu virusul acesta care ucide zeci de mii și sute de mii de oameni? Cum de celelalte biserici creștine nu au dreptul să crească infectarea populației cu coronavirus? Preafericitul Daniel? Să moară babele și moșii grămadă? Doar ortodocșii să se contamineze, să nu mai poată respira, să se chinuie ca niște pești pe uscat, să ocupe toate aparatele de ventilare mecanică prin spitalele care se prăbușesc de jeg și incapacitate?

 

Scârba enormă pe care o am față de statul criminal român nu este ceva nou. Se bazează pe ceea ce am văzut mult timp, de la comunism cu managementul pușcăriilor de la Sighet, Pitești, tabere de exterminare. Tortura. Apoi foametea în populație, frigul din apartamente, întunericul prin deconectarea electricității seară de seară, împușcarea pe frontieră a tinerilor care doreau să fugă din lagăr. Împușcarea oamenilor în 89 – în centrul Clujului. Povești cu teroriștii.. oameni uciși pe stradă de către autoritățile statale. Morții cu piele înnegrită… întinși pe zăpadă. Mineriadele. Tîrgu Mureș. Pentru torționarii care primesc pensie specială. Securismele BOR, catedrala, 11.000 de noi biserici, medievalisme crâncene care nu au nici un contact cu secolul 21. Spitalele prăbușite. Cercetarea terminată. Învățământul în dezastru. Flota oceanică. Noii îmbogățiți – prin combinațiile mafiote guvernamentale. Defrișările din parcurile naționale. Mafia pădurilor. Dar, din ceva motive greu de deslușit… întotdeauna exista o speranță că poate poate… se va schimba în bine. Cu situația de acum, senzația mea este că nu mai există nici o șansă. Nu se mai poate repara veci. Pe termen nedefinit acesta este un jeg și un putregai ordinar.

 

Nu cred că vreodată umanismul a fost trădat mai mult de ceva stat european în secolul 21. Statul Român a reușit să se alieze cu ciuma medievală, cu molima, să facă alianță împotriva raționalității, împotriva științei, împotriva medicilor, împotriva oamenilor mai mult au mai puțin inteligenți – care devin expuși riscurilor de contaminare. Asta în mijlocul pandemiei care este de departe cel mai mare dezastru prin care trece omenirea în ultimii 70 de ani. Totuși, e o perfomanță să fuți buha în halul acesta. Îți poți da seama cam câtă tristețe, câtă revoltă și câtă deznădejde trebuie să aibă în suflet oamenii… toți cei care nu sunt cretini ortodocși fanatici. Iar pe ortodocșii fanatici îi așteaptă covid adus de popi… cu dragoste mortală.

 

© dr. Peter Lengyel

 

PS. Preafericitul Daniel și ministrul medieval Vela ar trebui oare arestați preventiv – pentru încercare de zădărnicire a apărării împotriva pandemiei, atentat la sănătatea publică, atentat la statul laic, discriminare pe baze religioase și alte asemenea fapte? Oare ce încadrare juridică ar putea avea protocolul BOR – MAI?

 

PS2. BOR încearcă să ne omoare și nici nu înțelege ce i se întâmplă. Cum de comentează oamenii? De ce? Atât de mare a fost nesimțirea ei, parșivitatea, jegoșenia… a crezut că face o fentă cu tâmpitul de la MAI care dorea să devină stareț la o mănăstire. Obișnuit să dea sex oral la autorități publice locale și naționale, BOR a zis că nu are ce să se întâmple. Totul o să fie bine, pentru ei… chiar cu riscul ca oamenii să moară grămadă. O să le fie bine, popilor. Pâi nu a fost. Societatea civilă difuză, milioane de oameni cât de cât europeni, au început să comenteze pe net. Mai dur, mai firav, mai religios, mai științific, dar au bat în BOR cât nu poate duce. BOR a luat un șut în coaie și o rangă pe cap, de îi sar solzii reptilieni mezozoici, medievali. Dar nu ai grijă, nu se destramă. Că BOR e peste tot ca infestarea, ca infectarea nevăzută și indetectabilă, e prin școli și prin spitale, prin universități pe la rectorate, e în ministere și în primării, peste tot este răspândit ca un cancer cu un miliard de metastaze.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s